Vi gör det möjligt

 

 

Nacka & Värmdö Riksteaterförening har en tydlig inriktning med en satsning på barn- och ungdomsteater för de ”små” scenerna i kommunen. Med ”små” scener menar vi främst de scener som finns i våra föreningsdrivna kulturhus. Föreningen arbetar idag för föreställningar på ett flertal lokala scener: Dieselverkstan, Fisksätra Folkets Hus, Boo Folkets Hus och Älta Kulturknut.

Den ”Nystart” av föreningen som inleddes 2016 innebär att vi nu gått vidare med att förverkliga det förslaget om att bredda Nacka Riksteaterföreningen till att även omfatta Värmdö kommun.

Nacka & Värmdö Riksteaterförening är en del av Riksteatern och Riksteatern Stockholms Län. Följ oss på vår hemsida och Facebook – Nacka Värmdö Riksteaterförening.

RIKSTEATERN – Scenkonst som sätter tankar och känslor i rörelse, för alla överallt. Över 40.000 medlemmar skapar möjligheternas scen och öppnar mötesplatser i hela Sverige.

Gillar du kultur? Bli medlem! Som medlem stödjer du din orts kulturliv och blir samtidigt förmånsgäst på en mängd teatrar i hela Sverige. KLICKA HÄR!